Onze kaart

Voor mij als chef is het super belangrijk om te werken met dagverse producten. Puur en seizoensgebonden gerechten. Chef Jens

Voorgerechten

Hapjes

Escargots in kruidenboter 6-12 stuks €12.00/€19.00
Nobashi garnalen €15.00
Calamares €18.00
100% Iberico Cebo ham€25.00
Rubia Holstein kroketjes €18.00
Manchego€9.00
Gepaneerde visreepjes met tartaarsaus€18.00
Gelakt buikspek€16.00

Koude voorgerechten

Terrine van ganzenlever€32.00
Brioche gerookte Oosterschelde paling€27.00
Gillardeau oesters€36,00
Oesters fines de Normandie nr°°° €21.00 - €31.50 - €42.00
Halve Kreeft “Belle Vue” of Grillé (per 2 personen)€34.00
Vitello tonnato€23.00
Gerookte zalm met toast €24.00
Rundscarpaccio - truffelvinaigrette - rucola - parmesaan€23.00
Garnalen cocktail€26.00

Warme voorgerechten

Witte pens - brioche - ui - savora mosterd €19.00
Asperges op z'n Vlaams €22.00
Asperges met ham€25.00
Asperges met gerookte zalm€26.00
Langoustines met kruidenboter €35.00
Bloedworst - appel - ui€19.00
Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) €24.00
Kaaskroketten€18.00
Zeer vriendelijke en gemoedelijke ontvangst door gastvrouw Lotte en haar team. Alle gerechten zijn keer op keer toppers en de kaart is altijd mooi gevarieerd en gaat mooi mee met de seizoenen en het aanbod. Mooie aankleding, comfortabel zitten en vooral in alle rust tafelen.

Lucy

Reserveren?


Indien u vegetarisch bent of allergieën hebt, gelieve op voorhand ons een seintje te geven. Wij houden hier dan ook met plezier rekening mee.

Telefonisch reserveren kan via:
050 35 32 75

 

Restaurant De Damse Poort

Kerkstraat 29 - 8340 Damme
T. 050 35 32 75 - info@damsepoort.be

Openingsuren keuken: Ma, Di, Vr, Zat, Zon: 12u00 tot 14u00 en 18u00 tot 21u00
Gesloten op woensdag en donderdag

Top

Deze site maakt gebruik van cookies om de site optimaal te laten werken.

Cookies zijn kleine bestanden die gebruikt worden om de instellingen van deze site te bewaren.

Cookies vertellen ons niet wie je bent.

Wil je meer weten over cookies, lees dan onze cookie policy