Onze kaart

Voor mij als chef is het super belangrijk om te werken met dagverse producten. Puur en seizoensgebonden gerechten. Chef Jens

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Pasta - tomaat - basilicum - salsiccia€28.00

Vis

Gegrilde Tarbot - tartaarsaus€49.00
Paling Gebakken met een tartaarsausje€39.00
Paling In de room€42.00
Paling In ’t groen€42.00
Kreeft Belle Vue€68.00
Kreeft grillé€68.00
Gegrilde gamba’s€45.00
Tomaat garnaal€36.00
Kabeljauw - puree -spinazie - asperges - witte wijnsaus -€39.00

Vlees

Ossenhaas 'Rossini'€55.00
Lamskroontje - wortel - erwt - rodewijn jus - Gratin €48.00
Hereford rib eye €39.00
Holstein ossenhaas€45.00
Rubia Gallega 4 weken gerijpt€49.00
Steak tartare met frietjes€28.00
Blonde d'aquitaine cote a l'os 1,2 kg€84.00
Piepkuiken met dragonsaus€28.00

voor de kleinste onder ons

1/2 kabeljauw €25.00
Vissticks €19.00
Kippenschnitzel - appelmoes - frietjes€15.00
* Saus naar keuze: Béarnaisesaus, Pepersaus, Champignonroomsau, Roquefortsaus.
   Verse frietjes worden eveneens voorzien.
Geweldige bediening. Snel en persoonlijk. Heerlijke keuze uit voorgerechten. Prachtige gebakken paling.

Wim

Reserveren?


Indien u vegetarisch bent of allergieën hebt, gelieve op voorhand ons een seintje te geven. Wij houden hier dan ook met plezier rekening mee.

Telefonisch reserveren kan via:
050 35 32 75

 

Restaurant De Damse Poort

Kerkstraat 29 - 8340 Damme
T. 050 35 32 75 - info@damsepoort.be

Openingsuren keuken: Ma, Di, Vr, Zat, Zon: 12u00 tot 14u00 en 18u00 tot 21u00
Gesloten op woensdag en donderdag

Top

Deze site maakt gebruik van cookies om de site optimaal te laten werken.

Cookies zijn kleine bestanden die gebruikt worden om de instellingen van deze site te bewaren.

Cookies vertellen ons niet wie je bent.

Wil je meer weten over cookies, lees dan onze cookie policy