Onze kaart

Voor mij als chef is het super belangrijk om te werken met dagverse producten. Puur en seizoensgebonden gerechten. Chef Jens

Voorgerechten

Hapjes

Tempura van Nobashi garnalen€16.00
100% Iberico Cebo ham€23.00
Chorizo kroketjes€16.00
Manchego€9.00
Gepaneerde visreepjes met tartaarsaus€17.00
Gelakt buikspek€9.00

Koude voorgerechten

Brioche gerookte Oosterschelde paling€23.00
Oesters fines de Normandie nr°°° €21.00 - €31.50 - €42.00
Halve Kreeft “Belle Vue” of Grillé (per 2 personen)€31.00
Vitello tonato€21.00
Gerookte zalm met toast €19.00
Rundscarpaccio - truffel - rucola - parmesaan€20.00
Garnalen cocktail€22.00
Terrine van ganzenlever €26.00

Warme voorgerechten

Langoustines met kruidenboter €35.00
Witte pens - brioche - ui€17.00
Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) €21.00
Mergpijp - toast - citroen (25min)€17.00
Kaaskroketten€17.00
Op zaterdagavond hier terechtgekomen maar wat een aangename verrassing! Het lekkere eten dat perfect klaargemaakt was werd op het juiste moment, warm en professioneel opgediend. Zalige zaak...

Paul

Reserveren?


Indien u vegetarisch bent of allergieën hebt, gelieve op voorhand ons een seintje te geven. Wij houden hier dan ook met plezier rekening mee.

Telefonisch reserveren kan via:
050 35 32 75

 


online reserveren

Restaurant De Damse Poort

Kerkstraat 29 - 8340 Damme
T. 050 35 32 75 - info@damsepoort.be

Openingsuren keuken: Ma, Di, Vr, Zat, Zon: 12u00 tot 14u00 en 18u00 tot 21u00
Gesloten op woensdag en donderdag

Top

Deze site maakt gebruik van cookies om de site optimaal te laten werken.

Cookies zijn kleine bestanden die gebruikt worden om de instellingen van deze site te bewaren.

Cookies vertellen ons niet wie je bent.

Wil je meer weten over cookies, lees dan onze cookie policy